toooink

bila masok 36w4d ni memang rasa sakit sentiasa ke area ari2 tu..? nak jalan pon sakit.. duduk lama sakit.. baring angkat kaki bisa sangat bagai d toreh.. mommies semua pon sama ya..? erm dengan lutut sakit.. alahai dugaan sungguh.. nak turun naik tangga.. rumah teres 2 tingkat.. huuhuuu..

1 Balas

sama sis , da 2 hr rs mcm tu , sy da mtk cuti awl pd company sbb bl jln je rs mcm sakit ari2 mcm nx period tu , maybe da makin dkt kot , hihi🤭nervous

4y ago

sy plak memang x keje.. da bhenti dari mula pregnant.. x larat morning sickness.. 🤭🤭