Ni mucus plug ke?

Sorry, gambar agak kotor.. ni mucus plug ke? Saya rasa tulang dan ari2 sakit sangat.. sampai nak angkat kaki pun rasa sengal 😭😭 lama lagi ke nak turun tanda lain? Btl2 xtahan.... nak gerak pon sakit.

Ni mucus plug ke?
2 Balas

x tahan pergi je hosp dulu check. x rugi pun pergi. xkn nk tahan sakit semata nk tggu tnda lain. if sakit nya boleh tahan xpe. if dh check doc suruh balik baru balik. at least dh pergi check

2y ago

Sis, nak tanya.. blh ke pergi check? Nak ckp apa klo dtg? Sebab sy plan nk check laluan... tp tanda yg ada ni je.. tkt doc xnak check n suruh balik....

Hai awak dah pergi check ke? Saya pun baru keluar mcm tu harini konfius mucus plug ke keputihan.

2y ago

Sy baru je pergi check tadi. Tp bukan sbb mucus.. wkt tdo tibe2 rs perut mcm cramp2... sakit sampai pinggang.. Bila seluk 2cm.. nak mtk balik doc xkasi sbb ni kandung lebih dr yg ke-4. Bila masuk wad, terus keluar bloody show setengah pnty liner... dan second pad ni keluar coklat2 carik2... Doc kata mgkin da dekat.. sbb xth berapa jam.. sakit contraction pn stiap jam.. kadang2 sjam lbh dr 1kali.