Due bulan 11

Due 8/11 tapi da kerap mengeras. Nak jalan pon sakit dekat bahagian bawah. Bila baring tu, nak tukar posisi sakit yang amat. Nak pakai seluar pon kena duduk, tak boleh nak angkat kaki. Ada ibu² yang due bulan 11 da bersalin?

2 Balas

Walau sakit pun, kene jalan banyak ye.. Biar baby cepat masuk ke laluan. N mudah keluar nanti.

Sy ada simptom2 mcm ni start 38 weeks.. Now sy 40 weeks, masih ada simptom mcm ni.

5y ago

Belum lagi.. Dah risau ni. Kalau minggu depan tak keluar jugak, kene serah diri.. 😓