Anak anda selalu ____ bila kena marah.
Voice your Opinion
Merajuk
Ketawa
Menangis
Lain-lain

4263 respon

26 Balas

sebut "atiiid"..masih pelat nak sebut sakit...hehe..lepas tu die tunjukkan lutut die..sbb nak minta ditiup..hehe..lepas tu sy tiup konon2 lah sy x marah lagi...lepas tu die minta dpeluk...n sambil sbut...syg...hehe..#dramabtui...tpitulahanak...hehe

Dia buat x tahu g tempat lain utk main mainan dia....sabar jer la...tgh bebel2 at dia, dia sengeh2 sambil pergi jauh dari kita utk main mainan2 lain..

Tahan nangis. Taknak nangis depan kita😂 kdg kesian pula tengok dia kena marah🤭

semua d atas. kadang mintak kesian. buat2 muka comel smpai mama xle marah dia dah.

Ikut mood dia, kadg merajuk, kadg menangis, kadg marahnye kita balik..😂

Haha..merajuk ...wlaupn kekdg acah2 mrh..bhahaha😆😆✌

Buat muka tak reti je.. haihh last2 kita yg merajuk.. 🤣

Merajuk, but lepas tahu dia salah, dia akan minta maaf

biasanye merajuk then p mengadu kt ayahnye 😂😂

Merajuk, diam,menyorok n kdg2 marah kite blk