Ibu muda tertekan

Bila jadi ibu muda ni, terkadang tertekan pun ada sebab tak biasa dengan situasi ni. Sekarang anak tersumbat idong, minyak cengkih dah letak, beli tropika cream, letak bawang. Macam² ikhtiar. Nak tido pun dah tak cukup. Bila tengok anak kesian, rasa useless sangat.

14 Balas

First time mom memang akan senang stress sebab baru nak adapt tidur lewat dan tak cukup tidur. Lagi kita tak tahu nak ikhtiar apa. Bawa anak jumpa doc, mommy. Mungkin doc akan beri sterimar so nanti mommy boleh sedut guna nasal aspirator.