Baby 7 bulan batuk kahak berpanjangan

adakah normal bayi 7 bulan batuk melebih 3 minggu? Batuk berkahak. Dah pegi jumpa dokter 4-5x , dah cairkan kahak 4x, dah sedut kahak 1x, dah makan ubat batuk pun tak jalan, madu pun tak jalan, letak wap air bawang wap pun tak ok, letak cream mayyababy pun tak ok, balm bawang putih pun tak ok jugak, segala mak nenek xjln, buntu dah?. Dah lebih 3minggu still batuk2 nak tdo malam pun seksa sangat tengok, kesian?. 3minggu lps kena sekali dengan demam, tapi demam dah ok, batuk je yang xok lg, normal ke ibu2 semua baby batuk berpanjangan? Berapa lama biasa masa akan diambil untuk baik? Boleh share tak ibu2 yang pernah mengalami? Tq? saya dah stress sangat tengok anak macamni kesian

1 Balas

Antibody bb blm kuat ,pkara biasa bila batuk dia berpjgn lebih2 apabila tdk pantangkan mknn ank.Pglmn sy,abg kakak bg adk bongsu milo ais bg rasa katanya,sejak tu bb batuk hgga kna pom kat klinik.Sy pun bg semua produk yg sis tulis tu tp x bkesan..satu yg bkesan sy tepuk2 setiapkali bb santai2 tgk tv atau tgh bermain.Sis boleh tgk youtube sbb teknik tepuk tu kna bljr