Saya pregnancy dah 34 Week 4dayy . Nervous rasa sbb dah nak dekat bersalin 🤭

Ada tak sama due date bulan 8 ni 😅 . Saya due date 29/8 . Tapi tak rasa sampai due date sbb rasa dekat bawah sengugut dan bila pergi tandas rasa sakit . Sbb makin nak keluar asik aktif je 🤭 bby no 2 😅

16 Balas

Sy due date 20/8..dh 36w.. Rsa nk cpt2 je bersalin.. Mlm jd ssh nk tido..siang hari plk asyik ngntuk je,berat rsa mata,bila dh bgun tu rsa makin penat ada la..kena byk buat aktivti luar nmpknya ni..

Sama due date kita tp sy kena serah diri 38week🤭 harap kali ni baby boleh besabar keluar ckup2 week. Dlu prem 36 week tp doc suruh bnyakkan rehat, resiko prem lagi. Baby pun songsang

9mo ago

semoga dipermudahkan persalinan sis 🥰

saya due date 10.8 perut sy pun dh nmpk teturun. tggu masa je nak bersalin ni. InshaAllah semoga dipermudahkn segala urusan bersalin nanti kita ye ibu2 semua Aamiinn 🤲

9mo ago

Nampak turun tu bila antara breast dgn perut dah ada gap. Kalau belum turun, perut dgn dada tu rapat. Sy due bulan 9 pun perut dah turun sgt. Sbb ramai anak dah kot cpt turun

sye due 9/8 tp dah kene msuk spital.alasan Nadi mak lemah.last2 smpai spital dah ok semua.tp hospital msih X bg discharge...sabo je la

saya pula due 26 ogos ,firstmom , so far takde rasa lain selain sakit nak ubah position tidur dan sakit pingang sekali sakala .

9mo ago

due date kita sama firstmom juga hehehe

Wah sama due date kita cuma saya baru first baby. Setakat ni takde tanda lagi. Baru start lenguh pinggang masa tido je 🤭

saya 36w5d due 14/8.. 🤭 lagi beberapa hari nak tungu orang baru lahir dalam hidup saya dan husband 😍🥰

9mo ago

due kite sama bslin hsptl mne

saya due 18/8 .. skrang 36w .. ntah laa .. skrang ni memang doa 38w harap keluar laa .. xlarat dah🥴🥴

9mo ago

sama la.. harap keluar minggu depan or minggu lagi 1 😅

due date 16hb 8.tp x larat sgt dh ni ..rs nk nk bersalin je skung😅

9mo ago

same due kite🤭,,sye pon da xlarat jalan da perot da turun sgt da kerap sakit bwh, pinggang,perot pon da asyik mengeras

due kita 26/8 semoga urusan kita semua dipermudahkan aamin