DUE DATE 30/4

Due date makin menghampiri 😊 Mama dah tak sabar nak beraya dengan baby tapi baby syok dok kat dalam lagi 😁 Doakan saya dipermudahkan bersalin normal ye. #bantusharing #seriusnanya

8 Balas

Due saya 24/4 dh overdue sehari , mummy2 sekalian doakan saya bersalin sebelum tarikh kena serah diri , risaunya nanti kena induce🤲🏻😭

2y ago

Ya, betul sis.. Memang tak ada turun tanda apa² sebelum saya pi hospital tu. Doc cakap, dah buka 3cm tak perlu induce.

Saya 27/4 due date...26/4 kena serah diri dah..mcm2 persaan bercmpur..sbb x ad tnda2 lansung.

2y ago

Awal dari due date sis kena serah diri, semoga Allah permudahkan sis bersalin, Aamiin

semoga dipermudahkan buat semua ibu yang bakal bersalin, selamat sihat semuanya ya ♥

2y ago

welcome 😊

saya due 19/4 x brsalin lg ...26/4 kna serah dri...doakan sy

2y ago

Belum lagi sis, sekarang ni ada juga rasa contraction tapi tak kerap.

semoga dipermudahkan urusan bersalin puan amin...

2y ago

Aamiin, terima kasih

InshaaAllah, aamiin..semoga urusan sis dipermudahkan..❤

2y ago

Aamiin, tq sis 😊

Moga dipermudahkan urusan bersalin nanti.. ❤️

2y ago

Aamiin, terima kasih 😊

aamiiin

2y ago

Tq awak 😊