39 week 1 hari

Masih belum ada tanda nak bersalin, risau pulak kite. Due date 26/10 ni…makin stress bila org lain asyik tanya bila nak bersalin…23 ni baru doc nak decide blh overdue or tak…doakan kite dipermudahkan untuk bersalin #firstmom

4 Balas

takpa sis baby selesa lagi dalam perut mommies, banyakkan exercise supaya ada jalan. abaikan mulut orang tau . semoga dipermudahkan segala urusan sis dan baby ya

sama kita.sy due 25/10.tanda2 nk brsalin xde lngsung.sy pulak risau normal ke sy mcmni xde tnda lngsung😂nk exercise xlarat dah sakit tulang pelvic menyucuk2😅

sy pu due date 26/10 , belum ada tanda nk bersalin. 25/10 ni serah diri kat hospital untuk induce. sy doakan semua dipermudahkan bersalin.

saya genap 40 mnggu...xad tnda langsung..hri ni akan indce 25/10 due dia harp2 bby kuar hri ni jugak

8mo ago

aamiin tgh tnggu ada bukaan xad bukaan czer