sabar

Bila duduk dgn mertua kita ni punya la menjaga makanan anak kita yg baru 7bulan. No salt , no sugar . Tapi org lain yg dlm rumah tu kalau boleh nak bg makanan kt ank kita mesti letak perisa. Kadang apa yg family makan semua la dia nk suap kt ank. Semalam mkn popcorn pun suruh kunyahkan bg kt anak . Adeiiii. Sabar jelaaaa mmg x boleh ke mana sbb suami ank lelaki tunggal dan bongsu. Mmg dia akan mewarisi rumah tu. So x boleh la nk merasa duk uma sendiri

1 Balas

Cakap je elok-elok kesan pengambilan gula dan garam terlalu awal. Saya pun gitu juga, tapi cakap elok-elok, faham lah tu. Tunjuk depan mereka masa bagi makan, selitkan info berkaitan pengambilan gula garam bawah 2 tahun. Semua faham dan bila nak suap sesuatu, akan tanya saya dulu. 😊