sabar

Apa nak buat kalau suami jenis kaki mancing ?dlm seminggu ada la 4 , 5 kali jugak mancing. Kadang kalau mancing sampai kul4 pagi baru balik. Mentang2 saya duduk rumah mertua dia pun rajin la keluar malam g mancing. Sedih sbb saya dan anak 7bulan kurang perhatian dari dia. Siang dia keje , malam g mancing. Nasib baik la uma mak saya dekat 20min je da sampai. Jadi nya biasa 3 hari saya kt uma mak sendiri , 3 hari kt uma mertua. Tp tu la dah la rindu kadang 3 hari x jumpa bila balik sana dia g mancing pulak ? saya carik duit sendiri x pernah mintak2 dia duit. Dia pun jarang la bagi saya duit jadik x endah. Dia suka habiskan masa dan duit dia dgn mancing. Nasib baik la anak saya 24hr dgn saya and bf sepenuhnya.

2 Balas

Brsabar lah sis...sy pn jrak rumah mak dan rumah ibu mrtua x jauh kdg pulang sna kdg pulang sni..bwa bby ja..sbb laki mc d semenanjung sy d sabah hehe..rindu sngt baby dya dah nak msuk 2 bulan tpi blm prna jmpa ddy dia..

Cuba slow talk sis..xslah ada hobi tp tgjwab perlu diutmakn..lebih2 lg psl nfkah..prlu berbincng..jgn biarkn dia trbiasa atau selesa dgn keadaan tu..lma2 nnti akn sebati dah susah nk tegur time tu