Baby 2minggu (sec son)

Hai saya nak tanya, mcm mna rawat baby 2minggu yg ada selsema berkahak. Sya risau tngok bby sya berkahak, sllu bersin dan nafas bunyi kahak. Nk hntr klinik tkut kna tahan ward, tkut yg sulung tkde yg jaga. #pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

biasanya kena tahan wad sebab nak masukkan antibiotic takut kahak terlalu lama nanti kena jangkitan kuman, kalau dah kena jangkitan kuman nanti lagi susah awak

lebih baik pergi klinik dan dapatkan nasihat Dr.. takut bila ditangguh2 taknak kena tahan wad ni la nanti tahu2 dah makin teruk..