Perasaan

Bila dah tau diri pregnant ni mmg excited sangat nak p scan. tp baru saja 5 weeks. bila ingat semula smasa pregnancy 3 tahun sbelum ni, sy p cek d klinik masa 7 weeks tapi dok langsung tak nampak kantung. sampai berkali kali cek dari bawah pun tak nampak. syukur, 9 weeks baru boleh nampak.

5 Balas

Time ni 7w dn npk kntung dn jntung baby😍..bhgia sgt time ni..my first baby..now dh 30w😁

Mcm sy mmg tggu 12w br g scan..sementara ni tggu je dgn penuh sabar😊

Alhamdulillah tahniah sis..jg dri bebaik ea

InsyaAllah, moga baik2 je kali ni ☺☺

Time scan 7w kantung bulat ja ka sis?