Fasa Kehamilan: Perkara Yang Paling Sukar Anda Lalui

Bila dah jadi ibu hamil ni, memang tak dinafikan banyak perkara yang membataskan aktiviti semasa kita. Betul tak? Cuba anda kongsikan perkara yang paling sukar anda alami sepanjang kehamilan di ruangan komen!

Fasa Kehamilan: Perkara Yang Paling Sukar Anda Lalui
67 Balas

kebas, lenguh tgn kanan kiri, selalu nak muntah selepas mandi, betnafas kuat dan bunyi

sukar bernafas dan mabuk hamil 🥲

Kalu batuk perut skit tambah lagi mual muntah selera mkn ndk ada🥲 sakit ulu haty

paling xsuka pedih ulu hati. yang lain boleh tahan lagi..huhu

susah bernafas, sakit pinggang time tukar posisi tidur, kejang belakang betis

Kejang,sembelit,sukar bernafas dan pedih ulu hati💪🏻💪🏻

dah akhir2 Ni pedih2 ulu hati sembelit sukar bernafas sakit belakang

Sembelit susah bernafas pedih ulu hati urat simpul sakit belakang

pedih ulu hati .. sembelit.. urat simpul.. sukar bernafas...b

Sakit belakang, pedih ulu hati, mabuk hamil, kejang kaki