Saya baru lepas gugur 6/1/23.kandungan 8week kantong kosong,now preggy lg 5week boleh dh ke buat buk

Bila boleh buat buku

2 Balas

buat buku bila dh nmpk janin dan fetal pole. selalunya 9w keatas. klu nk buka buku awal, selalu misi akn minta buku pink yg lepas sbg bukti. so baru misi akn bg buka buku awl sikit.

1y ago

ya saya mmg ada buku pink utk prgnant yg xjd tu😊terima kasih utk penerangan🥰

Tahniah sis.. Sy pun sama keguguran kehamilan kosong masa week 8, masa bulan 3 hrtu.. now tgh usaha lg.. Awk ad amalkan apa² ke? Means, jamu or etc…

1y ago

xada amal apa2 pn.