Bila bayi anda bergerak , anda rasakan dia punya...
Voice your Opinion
Kepala
Punggung
Kaki

2780 respon

21 Balas

nak2 bile dye mengeras xtau camne nak tahu yang mana satu kepala yang mana satu punggung😆😆. kalau dia kick pulak tak tahu bahagian tangan ke kaki dia sebab sekali kick perut sebelah kanan n kiri timbul serentak mcm tgh bergusti😆😆😆😆😆. lepas dah aktif seharian, dia mengeras pulak.

Antara kaki atau tangan sbb ada mcm guli bergerak dekat perut, soo cute 😍

mgkin semua di atas , tapi mcm mne nk beza kaki , kepala atau tngn 😇😇

blum brpe rse lg sme ade kki @ kepala @ punggung nya

macammana nk beza tu kepala kaki kr tgn?

xtau cmne nak bezakan 😂

tak pasti tp dia gerak hahaha

kepala most of the time. 😊

selalu.kepala.dia je😂😂

Tak pasti. Mungkin kaki