Mengaku cepat mommies!

Bila anak dah besar, Kadang mesti ada masa mommies termenung terfikir rindunya rasa nak pregnant kan?😆 TAPIII kadang bila fikir balik, macam serik pulak tapi nak🤭 Haaah komen sikit mommies semua🤪

Mengaku cepat mommies!
28 Balas

alhamdulillah..xpernah serik..Allah bagi kemudahan..5 anak..xpnh Induce,belon,operate n sewaktu dgnnye..semuanya normal...n yg sulung je berjahit..wlau dlm pkp☺️☺️

teramatlah rindu.. bersemangat tanya kat husband dia nak anak nomber 2 selang bape tahun 🤭 alhamdulillah mudah melahirkan anak sulung masa PKP fasa 1.. baby PKP 😍

Saya! Tp bukan serik. Just blm masanya lg. Terlalu baru. Anak baru 8 bulan. Planning sy utk 2nd child ni antara 3tahun dan ke atas jaraknya

🙋🏻‍♀️ .. semua normal ..xsakit pon time nak bersalin tapi serik kena drip aje tapi still pregnant lagi .. anak ke 6 .. ..

Sy bru beranak ank sulung bln 4 haritu. Xde rasa serik lgsg.rindu nk pregnant n bersalin lagi ada lah

🙋 walaupun yg 1st czer...yg 2 ni bila pulak..xnak jarak lame sgt...faktor usia pun ye jg ni..

sy..rindu nk pregnant lgi wlupn baru brsalin tahun lepas..tpi cukup la 2 org anak😂

Masa anak slung dlu rasa serik. skrg anak sulung dh 3 tahun, pregnant lg no 2 😅

takut nk bersalin.. tup² umur anak xsmpai 2 tahun dah preggy lagi😆

Anakanda solehah baru 3 bulan tapi dah rindu gerakan bayi dalam perut. Allah.

3y ago

🙋🏻‍♀️🥰