Alahan Semasa Kehamilan

Bila alahan menyerang waktu hamil, badan confirm akan rasa letih dan lemah. Dan tak semua ibu hamil mengalami alahan sepanjang kehamilan. Buat anda yang alami alahan, boleh kongsikan alahan anda dengan kami dan ibu-ibu lain?

Alahan Semasa Kehamilan
59 Balas

Trimester 1 takde selera makan pastu tak boleh tengok video org masak2 auto rasa nak muntah. Masuk trimester 2 jadi suka makan manis pastu masuk trim3 jadi tak selera makan balik. Tak boleh nak makan banyak jadi pening kepala and nak terjeluak tp perut lapar sangat 😂