Alahan petang

Ibu hamil.. Ada yg mgalami alahan waktu petang ker?? #ingintahu

2 Balas

Sy lepas je habis alahan teruk strt bulan ke 5, terus jadi tak boleh makan waktu malam. Sy last makan pukul 5 sebelum balik keje. habis je waktu keje, dah tak boleh makan ape ape lgsung. walaupon rasa sikit je nanti keluar balik semua nya. haha

1y ago

alhamdulillah, perut mmg tak penah lapar. sampai Sy bersalin, mmg mcm tu la alahan nya. hahaa

Ada sis, nama je morning sickness tapi saya siang malam alahan, tiap kali lepas asar badan jadi lesu je

1y ago

yah saya pagi okay.. tp lepas asar badan saya jd lemah.. loya muntah.. huhu