Bijirin kegemaran anak-anak anda?
Voice your Opinion
Froot Loops
Koko Krunch
Honey Star
Lain-lain (sila nyatakan)

3510 respon

25 Balas

oat...dia suka sgt oat...oat tanpa susu pun dia suka...just rendam air panas je ..& dia lebih suka rolled oat😁

Belum tahu.. Baby masih kecil. Tpi InshaAllah minggu depan dah nak mula makan.. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Semua dia okay. Biasanya dia yang pilih sendiri. So tak pernah nampak mana yang lebih dia suka.

Xtw lg sbb bby br umo 9bln🤣🤣🤣klu ikut mak ea..smua mak ea suke..hehe😂😂🤣🤣

Dulu ko ko crunch n honeystar. Sekarang cornflakes honey gold. 😅

Ank bru 3 bulan . Klau ikut mak smua telan je haaha

baby masih kecil lagi.. (6 month otw to 7 month)

Multigrain Cereal. No sugar & no salt added😍

Anak baru umur 4 bulan, belum mkn 🤭😂

Dont know yet since my baby is still young