Barang Baby

Biasanya mak mak semua start survey & beli barang baby bile ya.......

37 Balas

7bln kndg misi kk mst pesan da boleh start sedia kn brg bby dgn mak tok brsalin . klau yg mak xberisiko la . mcm adk sy buku dy ad tnde merah . berisiko tnggi bole brsalin awl . tngok2 btol ank dy kelua mse janin 6bln . soo dy da stndby awl brg tok brsalin ny . bila bby da kelua tu bru beli lebihan yg pentg2 . sy skrg da 30week kndgn . sy bru je siap kn brg bby smlm . brg mak je blom lg . sbb xmmpu nk beli semua skli . In Shaa Allah awl bln 8 klau suami ad rezeki lebih siap la sedia kn semua brg sblm mse nk dkt brsalin ni . doc ad pesan ank sy ni ank ke 3 skrg jdi kemungkinan proses dy nk kelua tu awl dri due sbenr . jdi ati2 je . fikir yg baik2 . In Shaa Allah semua ny brjln lancar . ihihi 😁