Barang baby

Nak minta pandangan mommy-mommy.. Saya sedang mengandung anak pertama dan nak start survey barang2 baby. Biasanya jenama barang baby apa yang elok dan murah ya?

19 Balas

sya xde brand klau dr sgi baju, sya bli brand china pun xpe kt shopee, asal murah. cantik je yg cotton. kna pndai pilih n tgok review. baju baby slalu tukar sebb cpt mmbesar. klau brg mndian, saya beli drypers, jnis shampoo skali bdn n no tears, sesuai smua jnis kulit. kulit baby sensitive, kdg bli murah pun, klau xkena boleh jd ruam. klau produk lpas mndi mcm lotion minyak rmbut tu , sya pkai Johnson baby. pampers, sya pkai drypers. tkut beli murah, xngam dgn kulit baby. pndpat sya, ad brand ke xde brand ke, brgantung. mcm baju, asal kain cotton, xde msalah jnji baby selesa. klau produk lotion sabun mandi pampers tu, klau nk bli murah, bli kuantiti sikit, lpastu cuba dkt baby lpas lahir. klau xde ruam, boleh beli bnyak2. kdg kita xtahu kulit baby sensitive mcm mna. mlainkan klau ok beli mhal skit yg penting ok ntuk kulit baby sensitive. yg ni bli msa sale atau beli bnyak2 dpt murah. kena pandai cari n banding.

Kain lampin fiffy elok.. anakku jarang sikit.. utk mandian bedak bagai.. mse first baby lahir sy pkai anakku.. then mse umur 2 bln sy guna mandian pureen.. wangi.. minyak yuyee bgi baby kentut byk2.. pkaian.. fiffy .. tapi brand anakku tahan lama.

Fiffy..okbb..kalau pegi aeon cari jenama jbaby..harga sedang2..tgok juga style mcm mane..mcm sy beli cmpur2..tgok jenis kain..fiffy sgt ok..jenama legend tu..

pureen selalu ade offer .. tenderly pon okay .. pride and joy .. fiffy .. saya rasa saya beli semua brand .. quality pon bagus je ..

4y ago

Terima kasih sis

https://youtu.be/9gYAxFhzMIY sy ada senarai nama produk baby yg sy beli time mengandung dulu. alhamdulillah baby sesuai je😄

Pureen...selalu ada offer 😁 Fiffy Pampers = petpet, huggies (sllu ada offer...baru2 ni hrga murah drpd petpet)

Pureen selalu ade offer & quality pun okay. Tenderly barang mandian bau best macam brand Anakku punya.

Pureen best..wangi..and selalu ade offer.. 😘😘😘😘

Fiffy kualiti baik harga pun ok

Fiffy, pureen, pigeon