Barang Baby

Biasanya mak mak semua start survey & beli barang baby bile ya.......

37 Balas

Sy baru masuk 4bulan tp dah mula mmbeli skit2.. Bukan ap nak beli skali gus takot tak mmpu.. So beli sikit2 sng.. ☺️

Sy 5bln dh start bli sikit2.. Takut sarat nanti xlarat jln jauh.. Ni pun bru jln sikit.. Kki & pinggang dah sakit..

5y ago

yee betul sis..sy start beli dh skg..now 6bulan..beli awal..risau tak larat nanti

Sy sbulan sblum due date..x ada idea nak bli awl2 sngt..biar klm kabut skit..sronok..sbb due date dah dktttt.😂😂

5y ago

Hehe betui.. Bru mencabar kan. Tpi kena be careful gakkan. Silap baby nk kluar awal. Naya jer. Hehe

Survey blh buat awal...sy beli lps 5 bln preggy lps tau gender sng skit...sbb pkp smua terpaksa beli on9...

18 minggu dh start beli sikit2..20 minggu dh lengkap semua..sedia awal risau nak mudah bersalin..

Start tahu ada baby , beli barang sikit sikit . So takde rasa banyak sangat kuar duit hihi

Bulan 7 dah boleh start...beli sikit sikit...kalau boleh beli kak baby fair...murah sikit

hmmm..bulan 5 dan start survey tapi belum beli lagi...huhuhu no idea bila nak g beli..

Survey brg dari awal mengandung.. beli brg start 6 bulan.. beli sikit2..

Bile2 je sis. Beli sikit2, nanti x terasa sgt yg keluar duit banyak😂