Barang Baby

Biasanya mak mak semua start survey & beli barang baby bile ya.......

37 Balas

Sy 5bln dh start bli.. Nsib baik jgk sy bli awl.. Terberanak awl😅.. Mse kat wad ada nurse brsalin skli dgn sy.. Bby dia prem jgk.. Satu ape pon x bli lg sbb x sangka kluar awl.. Pastu baby dia kne pindah hospital.. Xde baju.. Mlm tu dia balut dgn kain batik😭 sian bby sejuk nk naik ambulance lg.. Sy bg kain lampin, bedung, bju spasang dgn mitten n booties.. Sian bby.. Smpai nngs mak nya.. Dia nk byar tp sy bg je.. dah rzeki bby dia.. Sedih jgk dgr crite dia stress brg ank x bli apa2 pon.. Better bli awl.. Kita bleh standby