Barang Baby

Biasanya mak mak semua start survey & beli barang baby bile ya.......

37 Balas

Sy 4 bulan da start beli..7 bulan da complete..sbb risau bby nak keluar awal ke apa nati xde brg pulak..lg satu bila kita bekerja dgn perot mkin sarat mls nak kesana sini lg..so da settlekan awl2..lgpom ada kwn2 yg bersalin 28-32w mcm tu so mmg kesian sbb brg xsempat nak standby..

4y ago

Sama lah sis...saya pun start dr 4 bulan dah beli sikit2..dpt gaji hujung bulan je shopping barang baby..sbb brg baby dulu2 dah x leh pakai..so kena beli baru la..skrg dah 7 bulan ..semua dah siap..tgu masa je..