Duphaston

Biasa nya ibu2 dapat dari mana pil duphaston ni? Mmg kena beli sendiri dekat farmasi ke ? Dekat KK ulu tiram takde ubat ni

9 Balas

Kena ade presciption dari doktor dlu baru boleh beli dekat farmasi..sebab ubat terkawal..dan setiap orang tak sama dos..ada doktor suruh makan dua biji sehari,ada sebiji sehari..jadi mmg kena dapatkan nasihat doktor dlu..nanti tunjuk surat presciption tu dekat farmasi baru boleh beli..