Zincofer

Biasa makan Zincofer smpai berapa minggu pregnent? Skrg sy dh 18weeks. Zincofer tinggal beberapa biji je. Perlu ke sy ke KK minta ubat ni? Or tunggu next appointment dgn misi awal bulan 10?

12 Balas

Patutnya awak minta awal2 .. Kira2 ckup ke ubt smpai next appointment . Nurse awak pun salah tak tnya awak . Saya tiap kali buat chek up nurse saye msti tnye

Sy hari tu sbb habis, makan folic acid biasa jap 4/5hari pastu g check up mintak ubat laju2