ramadhan dah tiba ?

Bf mommies.. ramadhan dah nak sampai, taksabar nak puasa. Tapi dlm masa yg sama, ada lah risau pasal baby, sbb dia nak bf, kita takdpt minum air seharian. Huhu ? apa kata mommies?

2 Balas

Saya tahun ni masuk kali ke4 puasa sambil bf. Pastikan minum air yg cukup. Kurma boleh ambil dalam 5-7biji dari waktu berbuka tu hingga sahur. Sahur wajib makan nasi. Kemudian saya minum horlicks 1 mug sebab tu milkbooster saya utk anak kali ni.

4y ago

Thanks awak. Yee tu lah tu, horlicks ni mikkbooster yg bagus, alhamdulillah. Selamat berpuasa ye 🤗