Bf mommies tolong bantu

Hi mommies, saya dah hampir 2 minggu bersalin & fully bf baby. Tapi dah mula rasa give up sbb sakitnya bf ni bukan main. Nipple crack rasa mcm nak tumbuk dinding masa bf. Ada ke mommies yg situasi sama & apa yg mommies buat?

2 Balas

Hi, saya pun nipple crack, sakit tu tuhan je tahu. Pernah sampai berdarah…. Saya beli nipple cream mamas choice. Lepas je bf baby, saya sapu cream tu and now alhamdulillah takde dah nipple crack. Sis boleh try juga.

sapu nipple cream. pakai nipple shield masa bf baby.