Cara hilangkan kuning bayi.

Betulke baby kuning minum susu s26 tu boleh turunkan kuning dia? Anak saya dah 14 hari dan dah dikira prolonged jaundice. Saya risau sangat. Isnin baru dr nak ambil darah dan air kencing dia. Saya dah ikhtiar macam macam dah nih.

2 Balas

Saya anak tak tinggi. Tapi drop tak banyak dari 7.8 lepas 3 hari 7.2. Then saya kasi mandi herba mandian bayi tvt beli kat shopee. Lepas 4 hari turun 4.7. Sis try lah ikhtiar tapi susu bf + fm kena bagi ikut time juga ye lagi2 bf cepat proses pencernaan