34week sensitip 😂😝

Betul lah kan orang cakap ibu mengandung ni dah level2 orang OKU and warga emas. Sy rasa semput sangat dan nak rehat sepanjang hari. Rasa nak cepat cepat baby keluar. Pinggul pun nak gerak kemain sakit 😝 Aduiiii dah la muka tak cantik malas nak jaga, mmg auto maleh tgk cermin hahahhahaha. Stay strong all the mothers, i heart you all ❤️❤️❤️ nak nangis tapi lg buruk pulak wajahku ini 🤣😂🤣 You all semua apa khabar, ok ke?

1 Balas

Jangan nangis sis, kita sama😂Saya dari awal pregnant sampai nak bersalin memang tak dapat nak pakai skincare apa2. Bau tu dah buat loya tekak. Tengok cermin pun rasa nak muntah sis...

2mo ago

hahahhahaa counting days je ni sis semoga sihat sihat je baby and sis ❤️