miscarriage

Betul la firasat seorang bakal ibu. Setelah jumpa doktor private, baby dah meninggal dlm rahim. Ini la first baby. Mum to be xpandai jaga sgt. Xtw mana silapnya. Belum buat kputusan pguguran sbb masih byk komitmen. Tgu hbis komitmen bbrp hari baru pergi hospital. Surat penguguran sdh ada. Sakit x cuci rahim? Kena tahan hospital berapa lama biasanya?

1 Balas

Nnt kene bius penuh sis..pastikan mntk tau.. Lps habis cuci rahim tu nnt rasa denyut2 sikit la..sy warded dlm 1 mlm je..lps tu boleh keluar dah 😊

5y ago

Ya. Sy tau baby dah mninggal masa masuk bulan ketiga kandungan.