Baru lepas cuci rahim. Missed miscarriage 12weeks

Hai semua. Saya baru balik hospital. Cuci rahim.tengah berpantang. Biasa keguguran berapa lama berpantang ya? Doakan jgk saya dpt pregnant balik ya tahun ni 😊. #firstbaby #firstmom #miscarriage

3 Balas

Semoga dipermudahkan urusan sis.. Sy pun tengah tunggu tarikh untuk cuci di hospital ampuan rahimah klang..

Sakit x ? Sy tkut nk kne cuci .. 😓

1y ago

Sakit jugakk. Tapi sakit masa doc cuci tu jela. Lps tu tak sakit dah. Cuma ngilu2 kdg2 mcm sakit sekejap2 tpi boleh tahan lgi. Cuma takleh byk bergerak lepas tu. Kena jaga2 takde dduk sebarangan

At least 2 minggu sis.

1y ago

Mak mertua saya suruh pantang 3 bulan. Kalau ikutkan saya cuma nk berpantang sebulan mcm tu je.. Takpe je kan ?