betul ke pregnant?

betul ke saya pregnant?? buat test sendiri naik samar2. tapi memang dh lewat 6hari lewat kalau ikut apps...

6 Balas

Samelah saye blum. Lewat ikut period 3w3d samarrr sgt alhamdulillah gune clearblue pregnant 1-2 https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

sy after 6years smpai skang masih xcaye..betol ke x..beli pregnancytest lg...clearblue error..yg line double line...so sy g klinik..n alhamdullillah...rezeki sy...6weeks

Saya guna clearblue digital. Senang nak baca. Pregnant atau not pregnant.

untuk ya atau tidak, terus je ke klinik untuk pengesahan.

Baru beli test digital. Alhamdulilah 🥺

cek doktor