nk tnya betul ke??

Betul ke orang kata kalau mngdung anak perempuan suka mkn makanan manis . Dan betul ke kalau mengandung ank perempuan ni mual teruk di awal pagi ? Ada tak yg mcm ni jgk tp keluar2 anak lelaki? Suami sya teringin nk anak perempuan tapi macm mna nk cam ye ?? Utk mumy mumy yg tahu share skit

2 Balas

Xjugak sis. Saya dulu suka makan manis2,kluar baby boy.anak kedua suka Mkan masam2,xde mual pagi2 tapi mual bila waktu malam.kluar baby girl.

Mitos je sume tu. Xyh percaya. Sy sejak 5bln sgt suka benda manis. Tp dua kali scan pn tetap boboi.