Ais

Betul ke masa pregnant bahaya minum ais? Masa ni suka sangat kunyah ais je.. Hari2 nak ais ?

17 Balas

Ada org kate banyak minum ais d trisemester akhir , ank jd besar. Kebetulan kot sy lahir ank ketiga ni mmg besar dari ank 1st dan second. Baby baru ni 3.95kg... Hehehe alhamdulillah bersalin normal dan terkejutnya kali ni x terkoyak & xperlu jahit

4y ago

Saya makan pati kurma mamariam (xingt nama) dan supplements Nutrilite..