mangga

Betul ke lepas bersalin tak boleh makan mangga? Takut sejuk

10 Balas

Masa pantang tk boleh sis.. Sye mse pntng ade trmakan sekali.. Petang mkn mlm tu terus sejuk mengigil 1badan jdi bentan.. 2x jgak kena sejuk mengigil tu.. Nasib lepas mkn bawang putih masukkan mse masak nasi terus okey.. Fobia terus lps tu 😂

Yeke.. saya hari3 makan mangga manis.. ni pulak makan jeruk mangga masam. Mintak2 takde pape la.. huhu

Betul la tu xboleh makan lagi..tggu la anak besar sikit dalam 6 bulan ke atas..

Saya makan OK je. Mula mula takut gak

Saya pun tak tau sis..

Atas orang juga

Oh.. mcmtu plk

tak digalakkan

Ikut orang kot

Tak boleh