Mangga Jeruk

Hai, nak tanya ni okay tak makan mangga jeruk time mengandung? Kuat betul mengidam sejak preggy ni.

2 Balas

Jeruk2 ni actually tak elok. Sebaiknya elakkan la dan makanlah makanan yang berkhasiat. Mengidam tu kita boleh elak bila kita fikirkan baby kita sekali. Apa yang kita makan, baby pun makan. Kesian baby tau kalau kita makan yang takde khasiat pun untuk dia.

Jeruk2 xelok sis.. Mybe sis bole tuka mkn buah2.. Cth buah tembikai, buah apple hijau..