Boleh ke makan buah mangga muda?

Hai… sye nak tnya, betul ke makan buah mangga muda boleh menggugurkan kandungan awal? Sye kempunan sgt nak makan mangga cicah asam skrg ni, tolong bagi jawapan😭😭🙏🏼🙏🏼🙏🏼

3 Balas

Boleh je, tapi berpada makan nya. hehe, macam saya teringin sangat nk makan limau nipis letak gula tngk dekat tik tok, pkl 1 pagi saya bt sndiri, nk kejut hsbnd x snggup, hehe, bila dapat makan tu nikmat betul smpai nk nangis. hahaha. Nurse pun cakap nk makan ap makan la, tapi berpada. hehe.

Boleh je.. people say the baby gender is most likely a boy if you prefer eat sour more🥹

Alhamdulillah saya makan setakat ni elok je sis and now dah second baby pon makan lagi