BUAH MANGGA

Betul ke buah mangga menurunkan HB ?

15 Balas

Tak pernah tau pula boleh turunkan HB.. Sbb akk makan bnyak rasanya mangga ni... Tu je yg boleh telan, masa tekak meragam.. Okok je Hb. 🤔🤔🤔

4y ago

Wlcm Dik.. 😚

Xde la sis..sya dr awal pregnant spa 7bln mkn mangga sbb teringin punye pasal dpt mkn mangga masam hepi sgt..

4y ago

Aah sis..masuk 8-9 bln teringin mkn tembikai ngn durian..alhamdulillah dpt jgk merasa 22 buah tu..skrg tgh tunggu mse bersalin jer ni😊

Tak ada lah.. saya tak pernah dgr.. time preggy ni sya kerap makan buah mangga madu. Check kat KK alhamdulillah ok.

4y ago

Sedap tu... Ok2 sis 👍

maaf saya baru nak bljr byk istilah. HB tu apa ye ? saya dah dua hari dah try makan mangga, sakit perut

3y ago

ok baik.. terima kasih!

Xbetul. Sy hampir tiap hari MKN mangga.. mentang2 musim mangga.. pokok byk 🤣 hb ok je.. 13.5

4y ago

Hehehe.. yke sis.tq2

Xpnah dgr pulak..yg taw sgala jenis caffeine..kopi teh milo..yg bt hb makin low..

4y ago

Owww... Tq sis info

Xpasti lah pulak...sbb sy hampir hari2 makan😅...cek hb cantik je nurse cakap

4y ago

Kn. Suka jg mkn mangga ni

Tak lah..buah mangga ada zat besi..elok untk naikkan hb..bleh je mkan..

alhamdulillah selama pregnant dan makan mangga hb cantik

Xdela.. Blum. Penah sy dengar