Susu Coklat..

Betul ke klw mnum susu Coklat kluar ank gelap? Husband bru belikan susu anmum Yg perisa coklat, sbb sy tak boleh Nk telan susu putih biasa. Lepas tu MIL cakap "mnum susu Coklat nanti kluar ank gelap". Sdey Sy ?? bru je Nk try, cz skrg masih lg morning sickness jd Tak lalu Nk makan nasi. Maaf luah kt sni. Sbb ini my 1st pregnant.

67 Balas

Takde lh..sy pum takut nk minum susu coklat takut anak jadi gelap xpi orang cakap takde mengena pum dengan minum air gelap..kulit baby ikut kulit mak ayah dia..sekarang pum saya minum susu anmum jugak..