anmum perisa coklat ok kah?

Anmum perisa coklat ok kah utk ibu hamil? sbb tekak sy mcm tak boleh je telan susu.Sy dh beli susu anmum and frisomom sbb ada rasa vanila.tp alahai😅

2 Balas

utk sy x ok hahahaa. 1 sbb rasa. kuat rasa ikan dia..rasa mcm minum rendaman ikan bilis adehhh...tp tu myk ikan la kot...bg sy susu2 mcm tu mcm x msuk farmasi in which kalau xmasuk farmasi, kita boleh agak ianya kurg bgus...slalunya org minum A tu utk bg baby bsar sbb kandungan gula...try la susu lain..efferty mama ke,

1y ago

mungkin tekak tak sama eyh sis.Okok sis.nnti sy cari.Maksih sis☺️

untuk sy c ok... cirit birit... 🤧