ais!

betul ke kalau setiap hari kita minum air sejuk or gigit ais bila baby keluar nnti kulit berkedut? ada tak yg jenis mcm saya setiap hari nak kena minum air sejuk kalau minum air mineral yg tak sejuk asyik nak muntah je..

9 Balas

Anak kedua saya dan anak ketiga saya memang hari2 saya gigit ais. Tapi masa pregnant anak ke-3 paling hardcore sampai sekejap2 pergi pantry office cari ais ketul nak gigit, smpi kena marah ngn colleague smua takut baby asthma la apa la tapi xtahan. Lahir Alhamdulillah smua sihat dan x berkedut pon kulit. Smpi colleague saya panggil baby elsa 🤣 tapi once dah beranak, trus hilang rasa nak gigit ais tu