Jawab Pless Mumy2 Semua!!

Betul ke kalau scan n bby kepit xnk tnjuk gender, selalu nye bby gurl???????

27 Balas

Saya masa 20weeks scan Kat kk mmg mula dia kepit, tu nurse cakap maybe girl sbb atas dia nmpk rata je klu boy bila dia kepit pun still boleh nmpk pistol dia klu scan dari arah bawah, then 23week sy pi scan dkt klinik private ,masa tu rasa bsyukur sgt sbb doctor scan mmg nmpk jelas girl 3 line 😅🤭🤭🤭.

5y ago

Yup...anak first.Tu pun nasib baik posisi dia masa scan mmg paha dia buka sbb tu nmpk dgn jelas🤭🤭🤭