Pusat Menonjol

Betul ke kalau pusat menonjol tu tanda kita mengandung baby boy..boleh share?

31 Balas

Sy pon confius skrg ni, pusat sy tiber² mcm trsembul keluar sbb perut dh mmbesar sgt, scan detail doc kata girl sbb mmg dh npk. Tp kwn² smue ckp boy kalau tgk perut n bdan

X jugak sis sy ank first pusat x nonjol pn tp bby boy , ni pregnent kali ke dua pusat nonjol ke luar pulak tp xtau boy ke gurl blm scan lg hehee

Ini jenis pusat. Klu dah mmg jenis yg tersembul kluar pusat tu..pregnant /buncit perut akan tersembul......

Rasany tak jg kot..sbb sy da 2 boy pusat still masuk dlm😄 skrg ni mngndg anak ke3 harap² baby girl☺

Betul kot, anak 1st girl xde pula pusat menonjol..tp yg kedua boy haritu menonjol sgt pusat.. hehehe ..

Sy terjojol pusat n garisan hitam smpai ats pusat pekat hitam...akhirnye kua boy seketuiii😂😂😂

Tak pasti sis 😅. Masa saya pregnant, pusat macam tenggelam, tak menonjol pun. Tengok2 baby boy

Biasa nya dgr org ckp.. Pusat timbul tu tanda nk bersalin.. Perut da cukup membesar.. Xtau la ye ke x..

4y ago

Tah la sy pun xtau.. Mcm2 ada dgr.. Tp x pcaye pun.. Yg penting kte dan baby sihat dan selamat..

Ikut pngalmam betol...sblm ni menojol dpt boy...noe tgh prgnt x menojol scan pon x nmpk.boy...

Sy inshaAllah 3x scan tunjuk dia punya boboboy. 😄😅 Pusat sy x menonjol pon sis.