pusat baby 1 bulan menonjol

salam ... nk tnya adakah normal pusat baby 1 bulan 15 hari menonjol tekeluar, sbb baby banyak meneran dn menggeliat. sebelum 1 bulan ni pusat dye cantik masuk ke dalam. lepas 1 bulan hari" dye meneran dn menggeliat last" terkeluar pusat tu. berak kentut kencing dy normal, menyusu full badan kuat sgt. normal ke pusat dye jd mcm tu? #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

ank sya selepas luruh tali pusat dia...pusat dia timbul,mak sya ajar selepas mandi tekan slow2 pusat dgn ibu jari dah tekan pusing arah lawan jam sambil ibu solawat 3kali buat tiap hari lepas mandi.inshaAllah pusat anak k dlm blik😊

1y ago

ank sist pusat nya tu keluar lgi x selama meneran" ? sorry tau sist bnyak sgt sy tnya" 😂

Keluar menonjol sangat ke? Kalau terlalu menonjol better check up dgn doktor pakar kanak2

1y ago

ye sistt terkeluar time dye teran. tpi kalau x teran normal je masuk dalam.