Garis menonjol dekat kepala bayi

Hai mommy nak tanya ni , normal ke dekat kepala baby ada menonjol mcm tu mcm dalam gambar tu.. baby 2 bulan , baby takde jatuh , terhantuk ke . baby juga tak meragam ok je .. Bila pegang kawasan menonjol tu pun baby tak dah respon apa2 tanda kesakitan ke apa.. Isnin ni mmg nak klinik juga..

Garis menonjol dekat kepala bayi
1 Balas

anak saya macam ni masa baru lahir. tapi lama2 tak nampak dah line tu. skang dh 2 bulan lbih. tak tahu lah normal ke tak still nampak line tu masa 2 bulan..