Nasi lemak

Betul ke kalau makan nasi lemak akan buat kita rasa lagi nak muntah?

2 Balas

Kalo diri sy sdri..yaa sis... Sy ada mkn masa sa lalui fasa alahan awal2 mgandung..mmg muntah...oo sy fikir mungkin tgh alahan maybe sbb tu muntah tp bla dah abis alahan n nafsu mkn dah dtg sy g mkn nasi lemak..huhu..ssudah mkn xbrpa lama tmuntah juga...

Mungkin mommy sebab saya dulu trai makan nasi lemak sebab teringin sangat last ii muntah terus rase benci kat nasi lemak hahaha tapi tengok lah lepas bersalin nieh camne kan 34weeks 2days😂♥️