nasi lemak

hi momies . ade masalah ke kalau sesekali breakfast nasi lemak ? hehe #7week

2 Balas

Rasanya tiada masalah sis.. selagi sis xda alahan pd mknan tsebut boleh aja ambil..ataupun mknan tsebut tdk mdtgkan sakit2 pd sis atau kandungan boleh aja ambil..

Takde masalah, nasi lemak yg ada sayur, lauk semua tu, ada khasiatnya.

5y ago

Xperlu risau sangat pasal pemakanan..makan aje apa nak makan tapi berpada klu berat naik banyak, cepat nanyi kena minum air gula, pastu ada gdm, 1 hal pulak kena srlalu buat bsp..& lagi 1 elak kn makan benda2 yg tajam..kadang kalau kita terlalu jaga makan sangat, dah memang bukan rezeki, sama aje..😉