32w

Lepas je makan nasi lemak perut rasa pedih , bila nak membuang tak boleh . Pedih kjap2 tu yang tak lalu . Kali kedua masuk tandas muntah semua nasi lemak . Sampai empat kali masuk tandas . Pedih betul perut nih . Memang tak tahan makan pedas kot . Kesian baby dalam perut , dok gerak2 . Dia pun tak selesa kot , hmmm .

2 Balas

Sy pun perasan sy tak boleh mkn pedas sikit preggy ni. Padahal dulu sy la org plg kuat mkn pedas. Skrg nak mkn pedas sikit pun pikir byk kali, sbb takut tak selesa bdn.

Mnum air sejuk/air berais skit sis.. Ksian baby dlm tu